5 Ocak 2014 Pazar

Bizim kız bu fuarda çok eğlendi... Hep götürmeli....

Çocukların çoğu bu kış havalarında tüm hafta evdeler, özellikle çalışan anneler çocuklarıyla kısıtlı vakit geçirebiliyorlar, çocuklar da haklı gezmek istiyorlar. Bizimkisi sabah benim evde olduğumu görünce hemen 'anne atti' diyor :)

İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı bizim en keyifli vakit geçirdiğimiz yerlerden birisi oldu. Geçtiğimiz yıl Bade 1.5 aylıkken gitmiştik, o bir şey anlamamıştı ama bana bilgilenme olmuştu. Seneye büyüyünce getireceğim demiştim. Getirdim :) Bu yıl çoğu şeyin farkındaydı, anladı, oynadı, eğlendi.

Genelde her Aralık ayının 20'si haftasonu Cuma-Cumartesi-Pazar günleri Harbiye'de gerçekleşiyor. Daha detaylı bilgi isterseniz; www.ibsfuar.com


İlk defa gerçek kukla gördü. Kukla da çok ilgilendi sağolsun Bade'yle.
İnanılmaz hoşuna gitti, anladı, dinledi, elini tutup öptü, fıstık aldı kukladan :)


En sevdiklerimizden, saç bantlarımızın mimarları ile tanıştık.İzmir'den kalkıp fuara gelmişler.
Anne kız çok tatlılardı :)


Bade'nin ilk tanıştığı çizgi film karakterleri Şirinler oldu. Ama o daha çok mantarlarla ilgilendi. Yemek sandı heralde obur kızım benim haha...



Büyük şirinlerle çok ilgilenmedi ama küçük şirinlere bayıldı, birini alıp hemen sarıldı, eee yaptı, uyutmaya çalıştı kaşla göz arasında...


 Fuarda bir de canlı Şirinler gösterisi vardı. Biz onun ilk 5 dakikasına katıldık. Zaten o kadarı Bade'ye yetti de arttı bile. Ama akıllıca bir hareket yapıp, videoya çekmiştim müzikli ilk giriş kısmını. İyi ki de çekmişim. Anne nay nay diyor, açıp izliyor Şirinlerin naynayna naynan naynanaynnn müziğini :)


Fuarda bu aktivitelerin yanısıra bir de okulların vs. stand alanları vardı. Oralarda oturup yemek yedik, oyuncaklarla oynadık.


Fuar bizim için ilklerin yeriydi. Sallanan at da fuar sonrası favorilerimizden oldu. Gidilip at alındı, evin ortasındaki oyuncak karmaşasına bir de at eklendi.


 Sarı papatyam Tweety'yi de çok sevdi. Kendisinden çok çok büyük olmasına rağmen korkmadı, kucağına çıkmak bile istedi.



Çok minnoş kaldı aralarında :)


Fuar sırasında ve sonrasında o kadar mutlu oldu ki bizim kız, durup durup sarıldı bana, fıstık aldı.
Fıstık almak Bade'nin dilinde teşekkür etmek demek. Resmen teşekkür etti onu getirdiğim için...


Bu fotoğraf da fuarın en sevimsiz fotoğrafı... Noel baba'nın kucağına koydum fotoğraf çekilsin diye, çok korktu. Koca koca Looney Tunes kahramanlarından korkmadı Noel Baba'dan korktu...


My Gym de fuarda yer alan okullardan biriydi, oyun aktivite alanı kurmuştu. 
Oyuncakların içinde Bade sıkıştırdı bir abiyi!?!


Oyun alanının maskotu oldu, birlikte jimnastik yaptılar...( Evet bu kıyafetle :))


Yine sallanan bir şey buldu tabi, bu sefer köpek!


Bu da fuarın efsane pozu! 


Fuarda neredeyse her standda balon veriyorlardı ve her standda fotoğraf çekimi vardı. E en güzel anı fotoğraf tabi. Fotoğraf çektirmeye bayılan bir ikili/anne-kız da hazır olunca elimizde bir sürü fotoğraf oldu.


Kapak olmayı seviyoruz, meşhur olmak bizim işimiz!
Bu sefer aynı kapakta 2 yıl ardada biz.... Büyümüş...

1 yorum:

  1. Ayy maşallah nasıl güzel anlatmışsınız yaşamışsınız valla çok özendim. Bu arada benimde 11 aylık kızım var kıyafetlere bayıldık. Bunları satabilecek 2. el uygun siteler varmıdır acaba. Yada vermek isterseniz bayıla bayıla alırız.

    YanıtlaSil