3 Mayıs 2013 Cuma

Kokoş bantlardan sonra sıra kokoş şapkalarda :)

Bantları yazdık, sıra şapkalarda diyoruz...
Her kıyafetimize uyan ayrı şapkamız var desek şaşırmayacağınıza eminim :) Tüm şapkaları internetten aldım, hiçbirini görerek, dokunarak, deneyerek almadım. Zaten başımıza ne geliyorsa bu internetten alışveriş yüzünden geliyor. Bebeğe alışveriş yapmanın zaten sonu yok, bir de internetten sözde indirimli alışveriş imkanı çıktı, olanlar bize oldu....
Hadi bir yere gittiğimizde içeride kokoş bantlarımızı takıyoruz ama giderken, yolda, sokakta, rüzgarda kokoş olacağız diye de bantlarla gezip bizim kızı üşütecek değiliz ya, allahtan yine kokoş bu şapkalar var :)



Bu şapkamız min-yon'dan- http://www.min-yon.com/



Big flower hat'imiz pettiberry'den
Kafası kadar bantı takıyosun çocuğun kafasına diyenlere inat, kafasından büyük çiçekli şapka :)




Resimdeki şapkayı www.butikbebe.com dan almıştım.
İsme özel emzik zinciri ise şahane bir şey, hem yararlı, emzik yere düşmüyor hem de kişiye özel, üzerindeki ahşap boncukları istediğiniz desene, renge göre seçebiliyorsunuz. Yakında bir arkadaşınız doğum yapacak ya da yaptı ise hem orjinal hem de kullanışlı bir hediye.
Bu fotoğrafımız www.emzikzincirim.com a kapak oldu bu arada.... Bir sürü başvuru olmuş, bizim kız seçilmiş diğer 3 bebekle birlikte :)


Gri kıyafetlerimizle de bu şapkayı kullandık hep, bu da aynı seri şapkalardan, hem kumaşı çok iyi penye, hem de nispeten spor bir kokoşluğu var....



Bu resimde şapkadaki çiçek, önlük ve mamanın rengine özellikle dikkat etmenizi istiyorum....



Bu şapka da yeni aynı seriden pembe üzeri puantiyeli, beyaz çiçekli. Çok kullanışlı oldukları için neredeyse her renginden almıştım, değiştire değiştire taktık.


Bu resimdeki şapkayla uyumlu neon pembe etek ve ayakkabılara da dikkat!


İşte kapanış şapkamızla fotoğraflarımız ve işte karşınızda küçük Belgin Doruk!
Bu kokoş ötesi şapkamız
Happy Bambini'den


Yaz geliyor, yeni kreasyonlarımız Kanada'dan babaannemiz tarafından 3 bavul olarak geldi.... Bundan sonraki postlarda yaz kreasyonlarıyla Bade karşınızda olacak, takipte kalın!
Sevgiler,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder