26 Mayıs 2013 Pazar

Bizim kızın hayatına yeni girenler: Park ve Kindyroo

Yoğun iş hayatı, blogger'lığa birazcık ara verdirdi ama ilk vakit bulduğum arada yazmaya devam...
Bade geçtiğimiz ay 2 yeni aktiviteyle tanıştı. Biri park, diğeri de okul. İkisi için de çevremdeki çoğu kişi çok erken olduğunu, daha anlamayacağını ve boşuna olduğunu söylüyorlar. Ama ben onlarla aynı fikirde değilim.

İlk yazacağım aktivite: park... Bade'yi işten eve her geldiğimde parka götürüyorum. Önce salıncak, sonra kaydırak, sonra da zıplayan hayvancıklara bindirip dönüyoruz. Çok keyif alıyor.


 İşte bizim her gün gittiğimiz park bu! Siteye çok yakın, 2 dakika yürümeyle parkımıza varıyoruz.


Bizim kız ilk kez salıncağa bindiğinde.... Daha tam oturamıyordu bile, ben kızı salıncağa bindirmeye çalışıyordum, ama öğrendi!


Bu da 5 dakika sonra, demirlerden tutulacağını öğrendi ve sıkı sıkıya yapıştı garantici kızım :)


Evvettt işte bu da spotif Bade! Kıyafete bakın, pembe minnie'li eşofman takım, üzerine Gap yelek, ayakkabılarımız da Kanada'dan... Ama parka bile gitsek uyumdan ve kombinden vazgeçmiyoruz gördüğünüz gibi :) Kaydıraktan ters kaymaya bayılıyor, en aşağıya geldiğinde poposunu kaydırarak ayaklarını yere değdirme çabası da görmeye değer....


Bu da bahsettiğim zıp zıp, 5 dakika zıplıyoruz üzerinde....


Burada da arkadan yandaki arkadaşımızı kesiyoruz....

İkinci aktivitemiz de Kindyroo. Haftada bir gittiğimiz erken eğitim ve gelişim programımız. Gidiyor da ne oluyor, ben evdede yaptırırım egzersiz diyenlere siz bilirsiniz diyorum. Bade'deki gelişim gözle görülür durumda. Danslar yapıyoruz, egzersiz/spor yapıyoruz, başka yaşıtdaşlarla bir araya gelip sosyalleşmeyi, paylaşmayı öğreniyoruz. Her hafta değişik oyuncaklar, oyunlar ve aktiviteler var. Haftaiçi de öğrendiklerimizi evde uyguluyoruz. Bu şekilde öğrenme pekişiyor.


Bu arada okula da ne kadar kokoş gittiğimiz her halimizden belli gibi :) Leoparlı elbisemiz Carter's. Saç bandımız princess bowtique'den. Diğer bebekler okulda eşofmanla, t-shirt'le, bizim kız sürekli ya elbiseyle ya da bant gibi bir aksesuarla....


Bu ahşap oyuncaklar Bade'nin favorisi...


Bazen de masanın üzerine çıkıp birbirinden değişik kitap ve oyuncakların içinde aradığını bulmaya çalışıyor bizimkisi....




Burada normalde Bade'de görmeye alışık olmadığınız sade bir saç bandı ile karşınızda bizim kız. Bantımız ve t-shirt'ümüz Carter's, kot pantalonumuz Zara.

Bu konuyla ilgili yazacaklarım şimdilik bunlar, ama yeni konularla ve kokoşluklarla karşınızda olmaya devam edeceğiz.
Sevgiler!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder