6 Kasım 2013 Çarşamba

Meşhur olma yolunda, geçtiğimiz ay Bebek Dergisi'ndeydik!

Daha doğmadan twitter hesabı olan nadir bebeklerdendi bizim kız. Twitter'la başlayan sosyal medyatik yolculuk, sonrasında blog ile devam etti. Ne giyiyor, hangi aksesuarları takıyor, kıyafetleri nereden alıyor, nasıl kombinler yapıyor yazdık durduk. Takip edenler çok :) Keşfedildik... Çoğul konuşuyorum ama olayın benimle bir alakası olmadığını basbaya biliyorum ama aslan burcu yapı işte kabul etmek istemiyor :)


Bebek Dergisi "Evinize Konuk Olduk" sayfaları için bizimle röportaj yaptı ve Ekim sayısında yayınlandı.


Başlık şahane çıktı. Tam da blog ismimiz: Kokoş Kız Bade


Röportaj genel olarak hamilelik, doğum, annelik ve blogumuz hakkındaydı...


Fakat fotoğraf çekimleri çok zorlayıcıydı. Bade uykudan yeni uyandığı için henüz kendine gelememişti. Normalde kıkır kıkır gülen kız, tüm şebekliklerimize rağmen fotoğraf çekimi sırasında neredeyse hiç gülmedi. Yüzlerce fotoğraf arasından tek güldüğü fotoğraflar bunlar herhalde.


Dergiyi alanlar bu fotoğrafların devamı yok mu dedilerdi. Bu yazı ve resimler onlar için :)





Bu tür bir çekimde bebekle poz vermek de zor iş. Bade'yi mi güldüreceğim, kucağımda tutmaya mı çalışacağım, üzerini mi düzelteceğim derken kendine hiç bakamıyor insan... Neyse başrol onun zaten, ben önemli değilim...




Medyatik olma yolculuğumuz ilk dergi röportajının ardından ikincisinin gelmesiyle devam ediyor. Bu ay da Bebeğim ve Biz Dergisi için röportaj verdik. Önümüzdeki ay yayınlanacak. Bizi takip etmeye devam edin :)

P.S.Bade'ye reklamlarda, çekimlerde yer vermek isteyen tanıdıklarınız varsa da seve seve yaparız, anı kalıyor sonuçta bütün bunlar, güzel haberlerinizi bekliyoruz.